Mateja Kežman: Razvod uz dobre odnose

Mateja Kežman: Razvod uz dobre odnose

Autor: | 31/07/2013

0

Iako se nekadašnji fudbaler Mateja Kežman nije pojavio na prvom ročištu brakorazvodne parnice od supruge Emilije, te su mnogi smatrali da roditelji troje dece nisu u dobrim odnosima, bivši sportista i njegova još uvek zakonita supruga su, i ne znajući, to demantovali. Naime, oni su "uslikani" na "tajnom sastanku" na Crnogorskom primorju, zajedno sa decom. Mateja, koji je pre mesec dana dobio sina Filimona sa parnerkom Marijom Perković, proveo je prijatno vreme sa Emilijom, što je ovekovečeno fotoaparatom paparaca. Na slikama načinjenim samo dan pošto se sportista nije pojavio na ročištu u Prvom opštinskom sudu u Beogradu, izvesno je da je Mateja u odličnim odnosima sa Emilijom, uprkos pojedinim tvrdnjama javnosti da ne razgovaraju. Suđenje je odloženo za septembar, a priča o supružnicima posvađanim zbog suđenja prošle nedelje dobila je novi obrt.
Emilija je pre zakazanog ročišta u sudu sa decom boravila u Crnoj Gori, gde je nastavila odmor. Ispred beogradskog suda izjavila je da sa Matejom nije u kontaktu i da nije znala da se otac njene dece neće pojaviti na dogovorenom ročištu. Šta se desilo za samo jedan dan, nije poznato, ali nekadašni skladni par delovao je srdačno dok je provodio prijatno vreme sa njihovom decom. Pošto su objavljene fotografije njihovog zajedničkog popodneva, Emilija je izjavila kako je Mateja sa njom i njihovim mališanima proveo nekoliko dana u Crnoj Gori. Tom prilikom je naglasila da ne želi da otkriva razlog njegovog dolaska jer je brakorazvodna parnica u toku, ali je negirala mogućnost da se pomiri sa ocem svoje dece.
Budući da su mediji detaljno pisali kako Emilija sudskim putem potražuje pola Matejine imovine koju je stekao tokom braka, sve što se trenutno dešava među nekadašnjim supružnicima vrlo je zbunjujuće za javnost.
- Ne postoji konkretan problem, to je više stvar okolnosti, ne trenutka, sadašnjeg trenutka, već činjenice da sam poslednje četiri godine živeo sam. Nas dvoje se papirološki nismo razveli, a taj papir je najmanje bitan. Poenta je da mi već dve godine nemamo nikakav emotivni život - rekao je proslavljeni fudbaler za magazin "Hello!" kada je obelodanio da se rastao od supruge sa kojom je bio skupa još od njihovih tinejdžerskih dana.
Uspešni sportista poslednji put javno je govorio krajem aprila za magazin "Hello!". Tada je izrazio sreću što će dobiti bebu muškog pola. Mateja, koji je oduvek imao srdačan odnos sa predstavnicima medija, povukao se i ne želi da daje izjave, kako zbog privatnosti koju želi da sačuva, tako i zbog brakorazvodne parnice koja traje.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još