Mateja Kežman: Zvaničan razvod od supruge Emilije

Mateja Kežman: Zvaničan razvod od supruge Emilije

Autor: | 17/12/2014

0

Nekadašnji fudbaler Mateja Kežman nedavno se i zvanično razveo od supruge Emilije sa kojom se razišao pre nekoliko godina. Bivši par počeo je da se zabavlja još u srednjoj školi, a pošto su proveli skoro deceniju i po zajedno, okončali su vezu. Formalni zahtev za razvod podneli su pre više od godinu dana, ali su njihova ročišta dva puta bila odložena, jednom zbog štrajka, a drugi put zbog nestanka struje u sudu. Mateja sa Emilijom ima troje dece, kćerku Aleksandru i sinove Lazara i Jakova, a u međuvremenu je u vezi sa Marijom Perković dobio i sina Filimona. Sa njom je živeo do pre nekoliko meseci, ali su se rastali neposredno pošto je njihov mališan napunio godinu dana.
- Nikada od mene nećete čuti nijednu ružnu reč o bivšoj supruzi i devojci sa kojom sam proveo dve divne godine. Obe su divne majke posvećene deci. To što više nismo u emotivnom odnosu, ne znači da nemam lepo mišljenje o njima - rekao je nedavno Kežman.
Pošto je stavio tačku na svoj brak, otputovao je u Tursku zbog poslovnih obaveza, jer je po završetku profesionalne karijere počeo da radi kao fudbalski menadžer.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti