Mateja i Emilija Kežman: Mučna raspodela imovine nakon razvoda

Mateja i Emilija Kežman: Mučna raspodela imovine nakon razvoda

Autor: | 29/06/2013

0


Emilija Kežman tužila je supruga Mateju.
Od njega zahteva polovinu celokupne zajedničke imovine! Reč je o stanovima, poslovnim prostorima i novcu koji fudbaler ima na bankovnim računima, kao i o automobilima!
- Emilija je podnela tužbu protiv još uvek zakonitog supruga po kojoj traži polovinu sve imovine koju je Kežman stekao dok su bili u braku, a uz to i zabranu da fudbaler raspolaže pokretnom i nepokretnom imovinom - kaže izvor Kurira koji je odlično upućen u sudski proces ovog para i dodaje:
- U zajedničku imovinu spada pet lokala u Podgorici, zgrada u Herceg Novom koja ima nekoliko stambenih i nekoliko poslovnih jedinica, udeo u privrednom društvu, kao i polovinu svih novčanih sredstava koja bivši fudbaler ima u bankama.
Takođe, ona traži i polovinu novčane vrednosti motornih vozila. Prema navodima u tužbi, Kežman često raspolaže nepokretnostima koje poseduje, zbog čega ona na kraju sudskog procesa ne bi mogla da uzme ono što pripada njoj i njihovoj deci - kaže izvor.
Kežman, koji je nedavno dobio sina iz veze s Marijom Perković, nije želeo da komentariše ova saznanja.
- Nemam nikakav komentar. Hvala vam na pozivu, svako dobro. Prijatno - rekao je Mateja, dok Emilija nije odgovarala na pozive.

izvor: Kurir
foto: Beta

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin