Emilija Kežman: Otkrila zašto ona i Mateja još nisu razvedeni

Emilija Kežman: Otkrila zašto ona i Mateja još nisu razvedeni

Autor: | 26/03/2014

0


Mateja i Emilija Kežman u ponedeljak su se suočili u Prvom osnovnom sudu kako bi se dogovorili oko alimentacije, ali to nisu uspeli, pa je ročište odloženo za maj! Iako bivši fudbaler vodi računa o deci - Lazaru, Aleksandri i Jakovu i s njima provodi dosta vremena, on juče nije uspeo da se dogovori sa bivšom suprugom o novčanom iznosu koji bi joj mesečno uplaćivao.

- Mateja i Emilija su se sreli u Prvom osnovnom sudu u Novom Beogradu, na ročištu na kom je trebalo da se dogovore oko alimentacije. Oboje su se pojavili na sudu, ali nisu uspeli da se dogovore oko iznosa! Iako u sudu u tom trenutku nije bilo struje, pravi razlog zbog kog je otkazano ročište jeste taj što Emilija nije bila zadovoljna sumom koju joj nudi Mateja - izjavio je za „Alo!” izvor blizak Matejinoj bivšoj ženi.

Bivši supružnici, kao i njihovi advokati, nisu bili raspoloženi za razgovor sa medijima po izlasku iz sudnice. Ipak, posle toga uspeli smo da stupimo u kontakt sa Emilijom, koja nam je potvrdila da je ročište pomereno za maj.

- Tačno je da u sudu nije bilo struje, ali to nije razlog zbog kog je ročište pomereno - kroz osmeh nam je rekla Matejina bivša supruga i dodala:

- Suđenje je odloženo jer nismo mogli da se dogovorimo oko sume za alimentaciju koju sam tražila, tako da ćemo se ponovo videti na sledećem ročištu, koje je zakazano za maj. Nije sve ispalo kako sam očekivala - kaže Emilija.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin