Goca Tržan i Ivan Marinković: Šta ostane posle ljubavi?

Goca Tržan i Ivan Marinković: Šta ostane posle ljubavi?

Autor: | 21/08/2013

0


- Goca Tržan nije bila srećna u braku s Ivanom. Uvek je htela još, htela je više - priča za "Blic" blizak prijatelj Ivana Marinkovića otkrivajući detalje veze od trenutka kada su se upoznali pa do razvoda braka čijem burnom epilogu upravo prisustvujemo.
- Njih dvoje su upoznali prvi put pre 10-15 godina, igrom slučaja, u nekom kozmetičkom salonu, kod njegove drugarice. To je bilo samo ruka ruci i na tome se završilo. Međutim, pre nekih šest godina su se opet sreli u jednom kafiću na Vračaru. Ivan je bio sa svojom ekipom, a ona sa svojom. U jednom trenutku, Ivanova drugarica je prišla Goci sa pričom da je on njen najveći fan i da bi voleo da je upozna. Mislim da je hteo u zemlju da propadne, iako je obožavao njenu muziku. Ona se nije setila da su se već upoznali, ali te večeri su se zasedeli uz piće i baš se raspričali - seća se Ivanov drug.
On dodaje da je prvi korak načinila pevačica. Otišla je kod devojke u čijem su se salonu upoznali i tražila Ivanov broj... Posle šest meseci su bili u braku. Iako je u početku sve ličilo na idilu, Goca je počela da biva nezadovoljna posle izvesnog vremena. Nije živela onako kako je navikla, jer je zbog rođenja ćerkice i porodičnih obaveza karijeru zapostavila, a samim tim i priliv novca je smanjen.
- Ona je tada živela životom prosečne srpske domaćice. Živeli su sa možda 600 evra mesečno. Njoj su se tezge drastično smanjile, tako da od njenog posla nije bilo neke zarade. Realno, za tadašnje uslove, oni su dobro živeli, ali Goca je navikla na život na visokoj nozi. Išli su na pijacu, kupovali automobile preko oglasa, izvodili Lenu u šetnju. Bilo je i teških situacija kada su pozajmljivali novac od njenih roditelja, na primer - seća se sagovornik.
Ivanov prijatelj kaže da Ivan Gocu nikada nije želeo da udalji od estrade, ali da je ona bila ubeđena da joj je karijera završena, što je samo pojačavalo njeno nezadovoljstvo.
- Ona se u jednom trenutku uplašila za svoj karijeru, koja je bila na zalasku tada, i ozbiljno je razmišljala da počne da se profesionalno bavi šminkanjem, a Ivan se čak bavio i ugostiteljstvom pre fijaska njihovog braka, ali to je propalo - iskren je izvor.
On dodaje da je sve krenulo naopako kad je Goca otišla u “Survivor“.
- Smršala je, opet postala aktuelna i njihov brak je polako počeo da se raspada, da bi se danas njih dvoje pljuvali preko novina - priča Ivanov prijatelj.
On ističe da je Ivan dobro bio upoznat sa Gocinom prošlošću, ali da nikada lično nije upoznao momke sa kojima je bila.
- Ona nikada nije bila u vezi s nekim ko je povezan sa estradom. Uvek su to bili momci s druge strane zakona i Ivan je znao za njih. Pozajmila je jednom bivšem dečku popriličnu sumu novca, koju joj on nikada nije vratio i u vezu s Ivanom je ušla bez dinara u džepu, krenula je od nule. Ipak, on joj je u svakom slučaju, i bez obzira na sve, uvek bio podrška. Nije imao problema zbog njenog života pre njihovog braka, ali je sve o njoj zna - završava priču sagovornik.

Ovo je Goca pisala o Ivanu:
- Da, prijavila sam ga policiji i stojim iza toga da mi je brutalno, sramno i jadno pretio prebijanjem. I da, neću odustati. Ne pada mi na pamet da konačno budem budala.
A ovo je Ivan pisao Goci:
- Znam da ti je bilo krajnje vreme da rodiš dete, i da su te roditelji pritiskali i eto desio se ja, Ivan. Zaljubio se. Da li se sećaš kada si se kod moje majke raspitivala koliko sam zdrav i plodan i da li u porodici ima nekih naslednih bolesti?

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin