Goca Tržan: Moj svet se raspada

Goca Tržan: Moj svet se raspada

Autor: | 21/06/2011

0

Pevačica Goca Tržan je, povodom vesti da se razvodi, poslala medijima otvoreno pismo koje prenosimo u celosti.

Poštovana sedma silo,

mislim da sam u poslednjih 17 godina saradnje sa Vama bila vrlo korektan i otvoren saradnik. O meni je pisano svašta, vrlo često istine, ali najčešće polu-istine i gradska naklapanja.To sam stoički izdržavala, nikada nisam reagovala, podrazumevalo se da je to, kako Vi volite da kažete, “šoubiznis”.
Sada je nastupio trenutak gde prestaje “šoubiznis” i nastupa moj najintimniji i najteži trenutak u životu, koji, uz dužno postovanje, ne želim da delim ni sa kim. Istina je da smo Ivan i ja ušli u tunel iz koga za sada ne vidimo izlaz i da smo oboje zajedno sa našom ćerkom u vrlo teškoj situaciji. Zato Vas MOLIM da nas pustite da u miru poližemo svoje rane i da po mogućnosti ne dosipate so na iste.
O razlozima našeg eventualnog i konačnog razvoda nikada neću polemisati, niti pričati o tome u javnosti, ne treba mi ni Vaša samilost, ni pristrasnost, treba mi samo MIR. Kao majka četvrogodišnje devojčice koju prvu moram da zaštitim, upozoravam da svako maliciozno i uvredljivo nagađanje, pisanje neproverenih priča, “pouzdanih informacija” iz bliskih izvora, ovoga puta neću tolerisati. Neću žaliti da svako ovo pisanje dobije sudski epilog, jer ponavljam - ovo više nije moj posao!

Moja je dužnost i moralna obaveza da zaštitim svoje dete, sebe i svoju porodicu, Ivana i njegovu porodicu, kao i naše prijatelje. Ovo je sigurno najteži momenat u mom životu. Osećam se kao gubitnik, raspada se moj svet, zato Vas još jednom MOLIM za Vaše razumevanje.

S poštovanjem,

Goca Tržan

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti