Emina Jahović Sandal: Prvo duže razdvajanje od supruga

Emina Jahović Sandal: Prvo duže razdvajanje od supruga

Autor: | 17/09/2013

0


Pop zvezda Emina Jahović prihvatila je angažman članice žirija u svetski poznatom pevačkom šou-programu „X faktor“, koji ove jeseni počinje u Srbiji na TV Pink. Njeno učešće iziskuje i skoro svakodnevno prisustvo snimanjima, kaže za Kurir izvor blizak pevačici.
- Tokom cele naredne nedelje Emina će morati da bude u Beogradu, a zatim će uslediti kratka pauza, tokom koje će otputovati u Istanbul. Međutim, od oktobra, kad počne emitovanje šoua, svake nedelje slede snimanja i prenosi uživo, zbog kojih će Emina morati da bude u Beogradu. Putovanja će joj biti naporna, s toga će morati da se preseli u Srbiju. Mustafa će zbog svojih obaveza ostati u Turskoj, ali se ne isključuje mogućnost da joj često dolazi u posetu. Zasad još nije poznato da li će Emina i sinove Jamana i Javuza povesti sa sobom - kaže naš izvor.
Emina neće stalno biti u Srbiji. Kad god bude imala slobodnog vremena, ići će do Istanbula kako bi bila sa svojim mužem.
- Pevačica će češće putovati i do Novog Pazara kako bi bila s majkom, uz koju će lakše podneti razdvojenost od Mustafe - završava naš izvor.
Inače, Emina je već pobrala brojne simpatije budućih učesnika takmičenja, a brojne pohvale na forumima „X faktora“ govore tome u prilog.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti