Goca Tržan: Razočarala sam mnoge koji su očekivali skandal

Goca Tržan: Razočarala sam mnoge koji su očekivali skandal

Autor: | 23/09/2013

0


Ivan Marinković, ex-muž pevačice Goce Tržan, rekao je sinoć da mu je bilo drago kada je video bivšu suprugu na žurci u rialitiju "Farma".
Uprkos teškim rečima i medijskom ratu koju su bivši supružnici vodili prethodnih nedelja, Ivan je otkrio da je očekivao da će videti Gocu na imanju.
- Negde sam očekivao da će Goca doći na 'Farmu', bilo mi je drago što sam je video. Meni je bilo normalno da priđem i da se pozdravim sa njom, iako sam primetio da su ostali farmeri gledali šta će se desiti - rekao je Ivan u razgovoru sa Ognjenom.
Sa druge strane, pop pevačica Goca Tržan, koja je u petak nakratko ušla na Farmu, rekla je da je sigurno razočarala mnoge koji su očekivali da napravi skandal zbog njenog bivšeg muža Ivana Marinkovića koji je jedan od farmera.
- Ušla sam na Farmu kao prijatelj i saradnik Pinka, a to je bio način da promovišem sebe jer je šou gledan i nije bio nijedan drugi način mog ulaska na Farmu - rekla je Tržanka u emisiji "Dobro jutro, Srbijo".
- Uopšte mi nije bilo neprijatno jer ja nisam odgovorna ni za čije ponašanje - rekla je pevačica i dodala da nije stigla sa svima da se pozdravi, a neke nije ni videla.
- Ja sam šef parade i ništa se neprijatno ne bi desilo. Dama sam, gospođa i profesionalac. Došla sam da profesionalno odradim posao i tužno je što sam razočarala mnoge koji su očekivali da se desi skandal - rekla je pevačica i dodala da nije mogla da ostane duže na imanju jer je imala zakazan nastup, a i nema repertoar kojim bi mogla da zabavlja faremre.
Podsetimo, Goca Tržan je ušla na imanje Lisović u petak, otpevala dve pesme, a tom prilikom se nije pozdravila sa svojim bivšim mužem Ivanom, koji se bori za nagradu od 50.000 evra, pa ju je iznenadio i zagrlio iza leđa.

Autor: Life Content
izvor: Blic, Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još