Goca Tržan: Bivši muž ulazi na Farmu

Goca Tržan: Bivši muž ulazi na Farmu

19/08/2013

0


Ivan Marinković, koga je bivša supruga Goca Tržan prijavila policiji zbog pretnji da će je prebiti, potpisao je pre nedelju dana ugovor sa producentima televizije Pink i on će u septembru biti novi stanovnik imanja u Lisoviću.
Kako Naše novine saznaju, jedan od učesnika pete sezone "Farme 5" biće i Ivan Marinković, bivši suprug pop pevačice Goce Tržan! On je pre samo dva dana izneo brdo optužbi na Gocin račun, iako su se razveli pre dve godine. Tržan je Ivana prijavila i policiji zbog pretećih poruka u kojima je pisao da će je pretući, pa njegovo useljenje na imanje u Lisović obećava dosta zanimljivih stvari i iznošenje prljavog veša iz odnosa ova dva bivša supružnika.
Ivan je nedavno bio u zgradi ružičaste televizije, gde je potpisao ugovor za ulazak na Farmu, a njegov honorar iznosiće 1.000 evra nedeljno, što će biti dovoljno da nadoknadi neisplaćene alimentacije Goci i njihovoj ćerki Leni.
- Ivan je već nekoliko meseci bez posla, pa mu je dobro došlo da se pojavi u rijalitiju kako bi rešio finansijske probleme. On se ponudio produkciji da se useli na imanje na konto toga što je Gocin bivši muž, pa se od njega očekuje da će imati štošta da kaže o skandalima koji su obeležili njihov buran bračni život - priča izvor blizak Marinkoviću.
Da podsetimo, Ivan je optužio Gocu da neće da skine hipoteku sa stana njegove majke i da se ona zbog toga teško razbolela i dobila rak. On je takođe otkrio da je pevačica pokušala da ga izbode nožem kada ju je uhvatio u prevari.

Lista potencijalnih učesnika koji će na seoskom imanju provesti tri meseca za nagradu od 50.000 evra iz dana u dan se širi. Tim stručnjaka radi na tome da odabere najzanimljivije likove koji će gledaoce držati budne kraj malih ekrana, pa će se pored Marinkovića u seoskim poslovima pokazati i Igor Starović, nekadašnji pevač grupe "Divlji kesten", koji je nedavno izbacio novi singl "Zauvek". Pored njega, na Pinkovom imanju sreću će ponovo okušati Indira Aradinović Indi, koja je na "Farmi 2" diskvalifikovana jer je odbila da spava u štali, bivši odbojkaš i učesnik "Survajvera" Edin Škorić, kao i pevačka zvezda devedesetih Suzana Perović, koja je svoj veliki povratak na male ekrane imala kao voditeljka "Preljubnika".

Izvor: Naše Novine

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin