Novak Đoković: Veruje u "karmu" svog vereničkog prstena

Novak Đoković: Veruje u "karmu" svog vereničkog prstena

Autor: | 30/11/2013

0


Svojom neverovatnom harizmom i sportskim duhom Novak Đoković i dalje zadivljuje svet. Poslednjom pobedom na završnom turniru sezone „Masters kupa“, kada je briljirao protiv Rafaela Nadala, popularni Nole ponovo je pokazao da je trenutno fizički najjači i psihički najspremniji teniser na svetu, iako zauzima drugo mesto na „ATP“ listi. Posle Londona, ispunjen radošću i obuzet novim borbenim duhom, pridružio se našoj „Dejvis kup“ reprezenaciji, koja je hrabro ukrstila rekete sa Česima.
- Titula u Londonu najbolji je mogući način da završim sezonu, tačnije onaj deo koji se odnosi na „ATP“ turnir - rekao je Đoković, koji veruje u „karmu“ svog vereničkog prstena. Istakao je da od kada se verio sa svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić samo niže pobede.
- Od kada sam zaprosio Jelenu, nisam izgubio nijedan meč. Moraću ubrzo da se ženim ukoliko želim da nastavim niz pobeda - rekao je Novak.
Upravo ovakve izjave izdvajaju Novaka Đokovića od ostalih sportista, jer bez stida i muške sujete, sa velikom radošću, uvek ističe koliko mu znači podrška njegove lepše polovine. Dvadesetšestogodišnji teniser bira reči i komplimente kada govori o svojoj verenici. Nedavno je otkrio detalje njegove veridbe sa Jelenom, istakavši da je u tom trenutku osećao veći adrenalin nego tokom teniskog meča.
- Ne smem da vam otkrijem sve detalje Jelenine i moje veridbe jer ću upasti u veliku nevolju. Jelena i ja smo u vezi osam godina, od čega poslednjih pet živimo zajedno u Monaku. Volim je svim srcem, a uz moju porodicu, ona je moja najveća podrška u životu. Putujemo zajedno, a tokom osam godina zabavljanja prošli smo razne uspone i padove u našem odnosu. Tako da je veridba bila nešto sasvim prirodno u našem životu - rekao je Đoković koji nije krio da je u trenutku kada je trebalo da zaprosi izabranicu svog srca osećao neverovatnu tremu.
- U tom momentu bila mi je potrebna sva hrabrost ovog sveta. Pre čina veridbe pitao sam ljude koji su prošli sve to pre mene, kakav je osećaj kada nekog zaprosiš, šta mogu da očekujem i slično. Oni su mi doslovce rekli da ću tek kada se to bude dešavalo, kada budem izgovarao to pitanje, saznati kakav je tačno osećaj. Neverovatan. Celog života igram pred mnogo ljudi, osvojio sam brojne „grend slem“ turnire, ali kada sam zaprosio Jelenu, ništa slično nisam doživeo u životu. Stvarno smo blagosloveni što smo sada vereni i što ćemo se uskoro venčati - iskreno je ispričao Đoković.
Iako medijima još nisu otkrili da li su i gde zakazali svadbu, na internetu su se pojavile informacije da će svadbeno veselje ovog slavnog para biti upriličeno ili u Monte Karlu ili na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Brojni pevači naše estradne scene javno se nude da pevaju našem kralju „belog sporta“ i izabranici njegovog srca na venčanju, a neki su se već pohvalili da su dobili poziv da budu gosti na Novakovoj i Jeleninoj svadbenoj zabavi. Ove navode Novak niti je demantovao, niti potvrdio, ali budući da obožava pop i folk muziku cele bivše Jugoslavije, nema sumnje da će slavni sportista na svojoj svadbi okupiti veliki broj naših pevača.
Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti