Huan Karlos Ferero podržava Novaka Đokovića

Huan Karlos Ferero podržava Novaka Đokovića

Autor: | 14/08/2011

0

Prošlogodišnji osvajač ATP turnira u Umagu, simpatični Španac Huan Karlos Ferero i ovoga puta je u Umag došao da pobedi, ali i da uživa u golfu, jednom od svojih omiljenih sportova.
- Volim ovakve turnire - izjavljuje za Hello! trenutno 73. igrač na svetskoj ATP listi.
- Odlični su za održavanje forme, ali su i dobra prilika za druženje, mada ja svaki put završim ili na teniskom ili na golf terenu. Španac je u prvom kolu savladao domaćeg igrača Ivana Ljubičića, ne osvrćući se na reakcije publike koja je, naravno, bila naklonjena hrvatskom igraču.
- Kada izađem na teren, reakcija publike me ne zanima. Mislim da je tako sa svim teniserima. Prosto se fokusiram na sopstvenu igru i trudim se da pružim svoj maksimum - objašnjava Ferero i dodaje da je svetski broj jedan Novak Đoković potpuno zasluženo na toj poziciji.
- Novak je neverovatan, igra bolje nego ikada. Vidi se da može da pobedi koga hoće i kad hoće. Nema veze ko stoji preko puta njega: Nadal, Federer ili neko treći - oduševljeno kaže teniser kome je plasman među prvih dvadeset bio najbolji u karijeri.
- Novak je odličan primer kako se stiže do mesta broj jedan. I kada je gubio, nije se demoralisao i sada je zasluženo strah i trepet za one od kojih je nekada gubio. Mlad je i verujem da njegovo vreme tek dolazi. Siguran sam de će dugo još biti tu gde jeste. 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti