Novak Đoković: Poslednje momačko letovanje

Novak Đoković: Poslednje momačko letovanje

Autor: | 06/07/2014

0


Rešen da što pre zaboravi poraz u finalu Rolan Garosa i da se što bolje pripremi za Vimbldon, u kom danas igra finale, drugi reket planete Novak Đoković na nekoliko dana je zaboravio na tenis i otišao na letovanje na Ibicu sa prijateljima i braćom.
Da se sjajno provodio govore i fotografije koje je postavljao na društvenim mrežama, gde se vidi da se veseloj ekipi na moru pridružio još jedan član naše „Dejvis kup“ reprezentacije - Viktor Troicki.
- Dragi moji, mnogo vam hvala za sve poruke podrške koje ste mi slali posle finala. Biće mnogo razloga za slavlje u mesecima koji dolaze. Uzeo sam malo slobodnog vremena za odmor sa prijateljima i šaljemo vam jedan zajednički zagrljaj - napisao je Đoković na svojim profilima.
Uživali su u hladnim koktelima na plaži, plivali, vozili se čamcem oko egzotičnog letovališta, a Novaku nisu smetali ni gužva koja je nagovestila buran početak letnje sezone, ni turisti koji su ga radoznalo gledali.
Budući da verenica Jelena nije bila s njim, mediji su pokrenuli lavinu navoda kako Novak na Ibici ne hvata zalet samo za „grend-slem“ u Londonu već i za svadbu koja je, kako se pisalo, trebalo da bude održana prethodnog vikenda u Crnoj Gori, u najstrožoj tajnosti. Venčanje je zakazano za 10. jul, a ovo je bio samo kratak, doduše poslednji, odmor koji Novak provodi kao momak. Svi naredni biće porodični, sa budućom suprugom i potomstvom.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti