"Tvoje lice zvuči poznato": Ana, Knez, Sara, Boris i pobednik večeri Aleksa Jelić u finalu takmičenja

"Tvoje lice zvuči poznato": Ana, Knez, Sara, Boris i pobednik večeri Aleksa Jelić u finalu takmičenja

Autor: | 22/12/2013

0


Pobednik sinoćnje emisije "Tvoje lice zvuči poznato" emisije je Aleksa Jelić i on je nagradu dodelio udruženju za autističnu decu. U veliko finale su prošli: Aleksa Jelić, Boris Milivojević, Sara Jovanović, Ana Kokić, Nenad Knežević Knez.
Dragoljub Đuričić Mićko, Ivan Ivanović i Marija najviše poena su dali Aleksi Jeliću, dok je Katarina dvanaest poena dala Borisu Milivojeviću. Ana Kokić je dala 5 poena Tamari, Sneki Borisu Milivojeviću, Aleksa Sari Jovanović, Željko Šašić je nagradio Skaja, Goca Tržan je nagradila Kneza, Knez Gocu Tržan, Skaj Vikler je Borisu dao najviše bodova, Sara je dala 5 poena Aleksi Jeliću, Tamara Knezu, a Boris je maksimalan broj peona dao Sneki.
Publika je 2 poena dala Sneki, 3 poena Goci Tržan, 4 poena Knezu, 5 poena Skaj Vikleru, 6 poena Željko Šašić, 7 poena Tamara Dragičević, 8 poena Ana Kokić, 9 poena Aleksa Jelić, 10 poena Boris Milivojević, a 12 poena Sara Jovanović.
Boris Milivojević je izveo Sekinu pesmu "Crno i zlatno" na oduševljenje publike.Tamara Dragičević je Vesna Đogani, a prilikom izvođenja pesme "Gljiva luda" na scenu su izašli Đole Đogani i grupa "Trik FX", "Fanky G" i Indy i bivša Đoletova žena Slađa Đogani. Sara Jovanović nastupila je kao Olivera Katarina. Ejmi Vajnhaus je oživeo na sceni Skaj Vikler. Čuvenu filmsku pesmu iz filma "Briljantin" večeras su izveli Goca Tržan i Nenad Knežević Knez. Željko Šašić, je večeras transformisan u Željka Samardžića. Aleksa Jelić je nastupio kao Robi Vilijams. Snežana Babić Sneki nastupila je kao Ana Nikolić, a Ana Kokić kao Bijonse.

Tekst: Life Content
Foto: Prva TV

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti