Sara Jovanović i Nenad Knežević Knez u novom šouu

Sara Jovanović i Nenad Knežević Knez u novom šouu

Autor: | 30/08/2013

0

Sara Jovanović, učesnica "Prvog glasa Srbije" i članica "Moje tri" koje su nas predstavljale na Evrosongu, i pevač Nenad Knežević Knez dvoje su od deset takmičara novog šoua "Tvoje lice zvuči poznato", koji od jeseni kreće na "Prvoj televiziji". Među poznatima koji će se tri meseca takmičiti, pevati i imitirati mogli bi da se nađu i pevačica Jelena Tomašević i glumac Sergej Trifunović.
Veliki šou, koji je sa izuzetnom gledanošću startovao ove godine u Grčkoj, a trebalo bi od ove jeseni da počne sa emitovanjem i u više zemlja sveta, te i kod nas, izuzetno je produkcijski zahtevan, skup i trebalo bi da nadmaši sva muzička takmičenja do sada.
Format emisije "Tvoje lice zvuči poznato" takav je da učesnici ovoga puta neće samo pevati i plesati već će i imitirati poznatu ličnost čije hitove izvode. Dakle, ako Sara bude dobila pesmu Ejmi Vajnhaus, moraće da se preruši u nju i ubedi žiri u svoju transformaciju. Zato će o poznatima i njihovim nastupima brinuti timovi stilista, šminkera, kostimografa...
Pevač koji se devedesetih proslavio hitovima "Vjeruj" i "Nijedna žena na svetu", Knez vraća se pred kamere, i to kao takmičar muzičkog šoua. Pridružiće mu se mlada pevačica Sara Jovanović, koja je slavu stekla kao finalistkinja "Prvog glasa Srbije" i jedna od tri članice grupe "Moje tri", koje su predstavljale našu zemlje na ovogodišnjem Evrosongu.
Takmičare će, osim žirija, ocenjivati i publika i drugi takmičari. Sabiraju se poeni iz emisije u emisiju, na osnovu kojih se rangiraju od prvog do poslednjeg sve do polufinalne emisije.
Među takmičarima bi se mogli naći i glumac Sergej Trifunović, odličan muzičar i pevač i veliki humanitarac, kao i pevačica Jelena Tomašević.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin