Tvoje lice zvuči poznato: Fantastične transformacije poznatih ličnosti i u drugoj emisiji

Tvoje lice zvuči poznato: Fantastične transformacije poznatih ličnosti i u drugoj emisiji

Autor: | 20/10/2013

0


Veče transformacija je otvorila Ana Kokić koja je za ovu nedelju dobila zadatak da se transformiše u pop pevačicu Pink i da izvede njenu pesmu "Sober". Severina je rekla da je Pink jedna od najvećih umetnica danas. Seve je pohvalila kako je Marija sa Anom odradila pevanje i i u jednom trenutku je pomislila da je Pink na sceni. Ivan je prokomentarisao da je Ana dobila odličan zadatak jer je imala priliku da pokaže kako se kreće na sceni. Katarina je bila kratka i samo je rekla da je Ana bila sjajna i da je bila identična kao Bijons, iako je na sceni Ana imitirala Pink.

IMG_9390

Skaj Vikler je za ovu emisiju dobio jednog mirnijeg pevača - Šabana Bajramovića i pesmom "Đelem, đelem" on se drugi predstavio publici, žiriju i gledaocima. Severina mu je poručila da zadrži masku i da će biti para svaki dan. Ivanović je prokomentarisao da mu Skaj izgleda kao kineski napravljen Šaban. Katarini je zaličio na Šabana, ali mu je falilo onog derta da razbije čašu. Mariji je bio odličan Skaj.

IMG_9476

Nenad Knežević Knez prvi je za večeras koji je na sceni morao da se transforimiše u osobu drugog pola. On je Josipa Lisac i izvodi veliki hit "Gde Dunav ljubavi nebo". Seve je rekla da je veliki obožavatelj Josipe. Njoj je Knez odlično imitirao, otpevao i dodala je da je njemu to najbolja imitacija za večeras. Ivanović je rekao da je Knez pokazao kako bi izgledala Josipa kada ne bi bila vegetarijanac. Komplimenti od Katarine za promenu pola, a Marija je pohvalila pevanje.

IMG_9561

Tamara Dragićević izvodi pesmu "Tapapana" članice žirija Severine Vučković. Tokom izvođenja i Ivan je zavrckao.Ivanović je rekao da je jedna Seve, a sama Severina nije htela da komentariše izvođenje jer nije fer, ali je i rekla da će se ubiti ako priča tako kako je Tamara nju imitirala. Pohvale je dobila i od Katarine i od Marije.

IMG_9627

Veliko oduševljenje izazvao je Željko Šašić u izvođenju pesme "Jorgovani", odnosno u transformaciji u isto vreme i Dina Merlina i Vesne Zmijanac. Marija je posebno istakala da je Željko pokazao svoje izvanredne vokalne sposobnosti.

IMG_9795

Sledeći je Aleksa Jelić koji izvodi na makedonskom pesmu "Gromovi na duša" pokojnog Tošeta Proeskog. Severini je njegovo izvođenje bilo prelepo. Ivan je uočio da su mu malo tesne pantalone, ali je pohvalio izvođenje. Katarina je iznenađena kako Aleksa lepo peva, a i Marija je pohvalila njegove glasovne sposobnosti.

IMG_9818

Pop pevačica Goca Tržan se transformisala u Dženifer Lopez i izvela njen veliki hit "On the floor". Tokom nastupa Ivan Ivanović je skinuo Severini minđuše i stavio ih sebi. Seve je rekla Goci da je izvrsno pevala i pored teške koreografije, a za Ivanov potez je rekla da ju je "razminđušio". Ivan je pohvalio energiju Goce. Pohvale je Goca dobila i od Katarine i od Marije. Tokom emisije nekoliko puta je Severina inače provocirala Ivanovića i pitala ga da li će neke od gošći pozvati u "Amidži šou".

goca

Glumac Boris Milivojević je dobio zadatak da se transformiše u "Panonskog mornara" Đorđa Balaševića i da izvese pesmu "Ne lomite mi bagrenje". "Odlično ste otpevali. Jako je teško biti još jedan Đorđe Balašević i vi ste u tome uspeli", rekla je Seve Borisu. Ivanović je ocenio da Boris izgleda kao Đorđe koji je otišao na izlet u Fukušimu. Katarini je Boris bio sjajan i dirnuo je sve u žiriju. Marija je pohvalila Borisovo pevanje.
Mlada pevačica Sara Jovanović izvela je pesmu Olivera Mandića "Ljuljaj me nežno" i tako se upisala u one koji su morali da menjaju pol na sceni. "Dosta ružno izgledaš ovako", našalio se Ivanović sa Sarom. Marija je rekla da vokalno Sari nije legla pesma Olivera Mandića, ali da je scenski to dočarala.

Žiri nije imao mnogo dileme, svi su po 12 bodova dali Ani Kokić koja je ovonedeljni pobedik ovog šou programa. Ana je svoju nagradu od 1000 evra pokloila devojčici Uni Savić koja boluje od leukemije i pozvala sve koji mogu da joj pomognu da to i učinejer joj je hitno potrebna transplantacija koštane srži.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin