Džoni Dep kupuje kuću u Engleskoj kako bi našao svoj mir

Džoni Dep kupuje kuću u Engleskoj kako bi našao svoj mir

Autor: | 15/01/2012

0

Glumac Džoni Dep kupio je kuću vrednu sedam miliona funti u Nortfolku u Engleskoj kako bi potražio svoj mir posle raskida sa Vanesom Paradi. Luksuzna kuća ima 13 spavaćih soba i 12 kupatila, piše "Daily mail".
Popularni glumac navodno je rešio da potraži svoj mir nakon rastanka od dugogodišnje partnerke Vanese Paradi. Iako su agenti za nekretnine demantovali da je kuća prodata, nedavni ljubavni krah Džonija Depa svedoči suprotno.
Kako je prošle nedelje preneo sajt “RadarOnline” Džoni Dep i Vanesa Paradi u poslednje vreme se neprestano svađaju, pa je glumac odlučio da stavi tačku na njihovu 14 godina dugu vezu u čemu će mu pomoći i advokati.
Jedan francuski magazin još prošle godine podigao je prašinu kada je objavio kako se Džoni Dep ljubi sa svojom peredstavnicom za odnose sa javnošću Robin Baum. Iako je majka dvoje dece, Baumova je i ranije imala običaj da bude u vezi sa svojim klijentom. Pored toga, jedan od razloga rastanka Vanese Paradi i Džonija Depa je i kriza srednjih godina koja je samo bila kap koja je prelila čašu.
- Vanesa trenutno nije sva svoja, a uvek je koračala kroz život sa velikim osmehom. Pored toga što je depresivna što ove godine puni 40, izgleda da su njeni problemi mnogo dublje prirode. Ona sve češće provodi vreme u Parizu - kaže izvor blizak popularnom paru.
Iako su živeli na svim krajevima sveta od Holivuda do Bahama, najviše im je prijao život u blizini Sent Tropea gde je Dep gajio paradajz, odmarao bez mobilnih telefona i vodio decu na piknik.
Međutim, susedi na njihovom imanju kažu da glumački par nisu videli već mesecima. Kako prenosi “Daily mail” nekoliko dana pre Vanesinog odlaska u Pariz, Džoni Dep je bio u Los Anđelsu gde je delio autograme.
U novembru su ga uslikali u jednom klubu u Njujorku u provodu sa sedam devojaka. Bio je pripit, plesao je i dobro se zabavaljao. Popularnom zavodniku, kako se spekuliše, presudile su žene i alkohol.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin