Džoni Dep i Vanesa Paradi žive odvojeno

Džoni Dep i Vanesa Paradi žive odvojeno

Autor: | 19/01/2012

0

Nakon brojnih nagađanja da li će ljubav Džonija Depa i Vanese Paradi, koji su zajedno 14 godina, preživeti bračnu krizu, svi su izgledi da se to neće dogoditi. U prilog tome govori podatak da su njih dvoje počeli da žive odvojeno.
Stvari između Vanese i Džonija stoje tako loše, da je zvezda "Pirata sa Kariba" angažovao advokata kako bi na što ispravniji način okončao odnos sa Vanesom Paradi.
- Iako je Džoni Dep izuzetno talentovan za glumu, nije uspeo da sakrije koliko loše stoje stvari između njega i Vanese - kaže izvor.
U američkim medijima se još navodi da je odnos Vanese i Džonija krenuo nizbrdo još pre dve godine kada je Džoni bio mnogo odsutan prilikom snimanja "Pirata sa Kariba" na Havajima. Tada je Džoni uživao u alkoholu i flertu sa lokalnim devojkama u Honoluluu, dok je Vanesa čuvala njihovo dvoje dece, dvanaestogodišnju Lili Rous i devetogodišnjeg Džeka, u kući u Los Anđelesu.  Prijatelji Džonija i Vanese tvrde da je njihov odnos toliko narušen da nema šanse da bude kao pre. Jedino što je sigurno je da su oboje vezani za decu, pa je Džoni zbog toga i angažovao advokata kako bi na što bolji način regulisali stvari koje se tiču njihovog sina i kćerke.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti