Džoni Dep posvetio deo ostrva Hitu Ledžeru

Džoni Dep posvetio deo ostrva Hitu Ledžeru

12/11/2011

0

Popularni glumac Džoni Dep posvetio je jedan deo ostrva koji je u njegovom vlasništvu Hitu Ledžeru. Glumac i njegova dugogodišnja partnerka Vanesa Paradi povremeno su ustupali svojim drugarima ovo ostrvo koje je na Bahamima, uključujući i rođaka pokojnog australijskog glumca, koji se slučajno predozirao u januaru 2008. godine.
Džoni Dep, koji je pored Džad Loa i Kolina Farela glumio sa Hitom u njegovom poslednjem filmu “The Imaginarium of Doctor Parnassus”, rekao je za novine “Daily Mirror” kako će porodica preminulog glumca moći da uživa na mestu koje se zove po njemu.
- Nakon što je umro Hit Ledžer mislio sam da njegova porodica može da koristi ovo mesto, da provede dobar deo vremena ovde gde postoji mesto koje mi zovemo “Hit” mesto.
Pored priznanja Hitu, delovi ostrva posvećeni su šarmantnoj Vanesi i deci, Lili – Rouz koja ima 12 godina i devetogodišnjem Džeku.
Na ostrvu postoje i “Kif Rif”, “Gonzo” i “Brando” plaže, nazvane u čast tri prijatelja Kit Ričardsa, Hanter Tompsona i pokojne legende Marlona Branda.
- Ostrvo možda deluje ekstravagantno, ali meni treba prostor gde mogu da dišem lako ili jednostavno sedim okolo ćaskam sa nekim ko neće tražiti da se fotografiše sa mnom – rekao je Džoni.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin