Džoni Dep: Pao sam na Vanesin vrat i oči

Džoni Dep: Pao sam na Vanesin vrat i oči

Autor: | 28/10/2011

0

Slavni glumac Džoni Dep u untervjuu za "Daily mail" ispričao je čime ga je osvojila supruga, glumica i pevačica Vanesa Paradi. Dep je otkrio kako mu je Vanesa pomogla da prebrodi fazu kada je mnogo pio. Zahvaljujući Vanesi i njihovo dvoje dece, Dep je od lošeg momka, postao pravi porodični čovek. Džoni Dep otvoreno je ispričao detalje vezane za sam početak njegovog zabavljanja sa Vanesom Paradi, koja mu je kasnije postala i supruga.
- Kada sam bio u teškoj socijalnoj situaciji, osećao sam se jako neprijatno. Bio sam mnogo nervozan. Odao sam se piću, zbog ćega sam protraćio dosta godina - otkrila je filmska zvezda.
Baš u tom periodu ( 1998.g.) Dep je upoznao Vanesu, kada je otišao u Francusku kako bi snimio film Romana Polanskog "Deveta kapija". Njihov prvi susret dogodio se u pariskom hotelu "Kostes".
- Nosila je haljinu koja je otkrivala leđa i vrat, a kada se okrenula video sam te prelepe oči. Tog trenutka moj život samca, bio je završen. Teško je opisati šta sam osetio u tom trenutku kada sam je video iz svoje sobe. Pomislio sam "šta mi se to dešava?" - priznao je Džoni Dep.
Džonijeva "draga" Vanesa, već trinaest godina je majka njihovo dvoje dece, dvanaestogodišnje ćerke Lili Rouz i devetogodišnjeg sina Džeka.
- Vanesa je insistirala da smanjim alkohol i pušenje, da počnem da vežbam i da se zdravo hranim. Dolazak dece, pomogao mi je da odrastem - rekao je glumac.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin