Hajdi Klum i Sil potvrdili da se razvode

Hajdi Klum i Sil potvrdili da se razvode

Autor: | 23/01/2012

0

Hajdi Klum i Sil potvrdili su da se posle sedam godina braka razvode. Oni su izdali zajedničku izjavu u kojoj kažu da su se udaljili jedno od drugog i da je to razlog za kraj njihove veze. U medijima se spekulisalo da je Hajdi odlučila da ostavi poznatog pevača zbog njegovog burnog noćnog života, međutim u zvaničnom saopštenju koje su oboje izdali o tome nema reči.
- Iako smo uživali u sedam godina braka koji je bio ispunjen ljubavlju, srećom i lojalnošću, nakon dugo razmišljanja odlučili smo da se rastanemo. Imali smo puno poštovanja između sebe i nastavićemo da se volimo, ali smo se ipak udaljili jedno od drugog - stoji između ostalog u izjavi Hajdi i Sila koji su rekli da pre svega žele da zaštite svoju decu.
Prema pisanjima britanskih medija problemi u vezi počeli su u avgustu prošle godine kada je par sa decom bio na odmoru na Ibici. Navodno, Sil je sve vreme izlazio dok se Hajdi brinula o četvoro dece. Takođe, kako kažu njihovi bliski prijatelji sve više vremena su provodili odvojeno zabog poslovnih obaveza.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin