Sil: Hajdi je od mene napravila boljeg čoveka

Sil: Hajdi je od mene napravila boljeg čoveka

28/01/2012

0

Pevač Sil koji se razvodi od supermodela Hajdi Klum gostovao je u emisiji kod Pirsa Morgana, u kojoj je govorio o svom rastanku od "najneverovatnije žene koju je ikada upoznao", ali i o mogućnostima da se pomire. Nakon što je neimenovani izvor otkrio kako Hajdi sprema dokumenta za pokretanje brakorazvodne parnice, mediji su počeli da nagađaju da je za njihov razvod kriv Sil, i njegovi noćni izlasci.
- To nema smisla. Istina je da razlog nije samo jedna konkretna stvar - rekao je Sil (48) koji je sa Hajdi bio više od šest godina.
- Ljudi vole senzacionalizam. To je priroda ovog posla - rekao je muzičar i dodao da i dalje nosi burmu, jer je "još uvek u braku sa neverovatnom ženom", i da je burma znak za "poštovanje, lojalnost i neverovatne uspomene".
Na pitanje voditelja Pirsa Morgana da li tom braku ima spasa, Sil je rekao da "nikada ne treba reći nikad", ali da ne želi da priča u ime svoje supruge.
- Ne mogu da govorim u njeno ime. Ali neću ni da sedim ovde i pričam kako nismo imali probleme. Imali smo ih, zašto bismo se rastajali da nemamo? Moja ljubav za nju je i dalje ista. Ona je najneverovatnija žena koju sam ikada upoznao, i verujem u to otkako sam je upoznao pre osam godina - rekao je, i dodao da ga je Hajdi učinila boljim čovekom, i da će zauvek ostati najbolji prijatelji.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti