Sil više ne nosi venčani prsten

Sil više ne nosi venčani prsten

Autor: | 16/02/2012

0

Po prvi put od pokretanja glasina o raspadu braka Hajdi Klum i Sila, pevač se pojavio u javnosti bez burme. Iako je prošlog meseca, gostujući u emisiji "Ellen" objasnio da ne želi da skida prsten, sada je to ipak učinio, što je navelo medije da posumnjaju da se nešto u međuvremenu promenilo.
- Burma je simbol moje ljubavi prema toj ženi. Zajedno smo već osam prelepih godina. To što smo odlučili da se rastanemo ne znači da treba da skinem prsten i da prekinem kontakt sa njom - rekao je Sil prošlog meseca u emisiji Elen Dedženeris.

Međutim, njegovo mišljenje se od tada očigledno promenilo, jer je danas fotografisan bez burme na ruci, prenosi "E!Online". Zvezda je sletela u Australiju ne samo bez svoje lepše polovine, već i bez komada nakita koji je simbolizovao njihovu ljubav.

Osim izostale burme, pažnju fotografa privukao je i jarko žuti lak kojim je muzičar namazao nokte. S druge strane, Hajdi Klum je sinoć viđena u restoranu i još je nosila prsten, tako da se čini da je ipak pevač taj koji je odlučio da stavi tačku na njihov odnos.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin