Kraj serije "Doktor Haus"

Kraj serije "Doktor Haus"

Autor: | 09/02/2012

0

Američka televizijska serija ''Doktor Haus'' o mrzovoljnom doktoru koji vodi vrhunski tim dijagnostičara, prestaće da se emituje posle osme sezone koja se trenutno prikazuje u SAD, najavili su producenti.
 - Nakon mnogo premišljanja, producenti "Doktora Hausa" su odlučili da ova osma sezona serije bude i poslednja - saopštio je producentski tim.
Prema pisanju sajta imdbpro.com poslednja epizoda u sezoni ove serije biće prikazana 21. maja.
- Producenti su uvek zamišljali Hausa kao enigmatično stvorenje, on nikada neće biti poslednji koji je napustio zabavu. Uvek je bolje da nestane pre nego što se muzika završi, dok još uvek ima očekivanja i mistike u vazduhu - rekli su producenti.
Serija, u kojoj doktora Hausa igra  pedesetdvogodišnji britanski glumac Hju Lori, počela je polako 2004. godine da zadobija pažnju gledalaca da bi ubrzo postala hit nadmašivši krimi serije ''Istražitelji'', a 2008. godine postala je najgledanija televizijska serija. Agencija za istraživanja gledanosti ''Eurodata TV Vrldvajd'' saopštila je da je ''Doktor Haus'' pratilo 81,8 miliona gledalaca iz 66 zemalja te godine. Kraj serije takođe može označiti kraj glumačke karijere za Lorija, koji je prošlog novembra rekao da se nada da će ''pobeći'' iza scene nakon što se serija završi. On je osvojio dva Zlatna globusa za ulogu doktora Hausa, ali nije osvojio nijednu nagradu Emi, iako je bio nominovan šest puta.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin