Hju Lori demantovao da se “Dr Haus” prekida njegovom krivicom

Hju Lori demantovao da se “Dr Haus” prekida njegovom krivicom

Autor: | 17/02/2012

0

Nakon što su producenti serije “Dr Haus” najavili prekid emitovanja serije posle osme sezone, jedan njujorški list napisao je kako je Hju Lori glavni razlog, jer više ne želi da glumi mrzovoljnog lekara. Lori je te navode demantovao. Serija neće doživeti nastavak posle osme sezone, kako su producenti najavili, jer “uvek je bolje da nestane pre nego što se muzika završi, dok još ima očekivanja i mistike u vazduhu”.
Iako su producenti naveli razlog, američki mediji spekulišu kako je glavni krivac upravo glavni glumac. On je te navode demantovao zvaničnom izjavom:
- Neke novine, očigledno nezadovoljni izjavom koju smo dali prošle nedelje, pišu kako je “istina”, a to je moderna novinarska skraćenica za “nije istina, ali je dovoljno jezivo”, da se iza naše izjave krije činjenica da se meni smučilo da radim. Dokaz za to, je jedna izjava koju sam dao pre pet godina, povodom jedne druge teme. Reći ću, nedvosmisleno, da volim svoj posao, i da se više trudim oko njega nego većina novinara oko svog. Kao što smo rekli, želimo da sačuvamo mistiku glavnog lika. Mogli smo da nastavimo sa pričom kako Haus daje otkaz i dobija posao u prodavnici cipela, ali gledaoci se ne bi složili sa tim. Verujem da naš plan za sada izgleda otrcano, ali šta sad. I sam Haus je u par navrata rekao “svi lažu”.
Hju Lori je za ulogu doktora Hausa dobio dva Zlatna globusa i bio je nominovan za nagradu Emi čak šest puta.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti