Saša Joksimović u "Igri istine"

Saša Joksimović u "Igri istine"

Autor: | 16/05/2011

0

Mlad i uspešan glumac Saša Joksimović, producent je nove serije „Igra istine“, koja uskoro počinje da se emituje na jednoj nacionalnoj televiziji. Triler pun intrige i mistike okupio je fanstastičnu ekipu glumaca, a pored Joksimovića značajne role pripale su Nebojši Glogovcu, Bogdanu Dikliću, Ljiljani Blagojević i drugima.
- Jako sam zadovoljan onim što smo uradili. Mislim da će ova serija uneti neke tehničke i kreativne novine kada je reč o snimanju programa sličnog sadržaja. Zaista, očekujem najbolje - rekao je za magazin „Hello!“ Saša Joksimović koji je prvomajske dane iskoristio da se sa porodicom odmori u Crnoj Gori.
O tome zašto nije prisustvovao rođendanu svog brata Željka Joksimovića i njegove izabrance Jovane Janković, Saša je rekao:
- Bio sam bolestan i veoma mi je žao, kao i Željku, što sam propustio takvu gala zabavu - istakao je Saša, ne želeći da komentariše ljubavnu situaciju svoga brata.

- Priču oko svadbe bih prepustio svom bratu i njegovoj verenici. Ja im samo želim svu sreću ovoga sveta - sa osmehom je završio Saša Joksimović.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti