Viktorija i Harper Seven Bekam: Aerodrom je naša pista

Viktorija i Harper Seven Bekam: Aerodrom je naša pista

10/02/2012

0

Iako je Dejvid Bekam ovih dana promoviše liniju donjeg veša za muškarce koju je dizajnirao u saradnji sa modnom kućom "H&M" on nije glavna zvezda porodice Bekam. Naime, čim se njegova mezimica Harper Seven pojavi u javnosti svi oslali članovi popularne familije u drugom su planu. To se ponovo dogodilo na aerodromu u Los Anđelesu gde su juče paparaci u naručju modne dizajnerke Viktorije uslikali sedmomesečnu Harper.

Obzirom na to da najmlađe dete popularnog para fotoreporteri nisu uslikali još od decembra prošle godine kada je porodica putovala u London kako bi sa familijama Bekam i Adams proslavila božićne i novogodišnje praznike, blicevi su sevali od momenta kada se malena modna ikona u kariranoj haljinici pojavila na aerodromu. Kada su sletele u Njujork brižna majka devojčici je odenula sivi kaputić i ogrnula je ćebencetom.


Mudri papraci znali su da Viktorija neće propustiti Nedelju mode u Njujorku, kao i to da će joj društvo opet praviti kćerkica Harper Seven čije svako pojavljivanje u javnosti, a posebno na aerodromima bude medijski propraćeno. Upravo zbog toga i popularnosti njene mezimice Viktorija je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter jednom prilikom u ime svoje kćerkice napisala:
- Aerodrom je moja pista!

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti