Dejvid Bekam: Sve je spremno za rođendan sina Kruza

Dejvid Bekam: Sve je spremno za rođendan sina Kruza

Autor: | 10/02/2012

0

Slavni fudbaler Dejvid Bekam (36) poveo je juče u kupovinu dvanaestogodišnjeg sina Bruklina. Popularni Beks i njegov najstariji naslednik najduže su se zadržali u prodavnici igračaka gde su za svog sina i brata Kruza, koji 20. februara slavi 7. rođendan, dugo birali poklone. Iz poznate radnje igračka "Toys R'Us" u Los Anđelesu tata i sin izašli su noseći velike kese, pa je očigledno da se mališanu sprema velika rođendanska zabava.

Bekam je nedavno izjavio kako se njegovi sinovi Bruklin, Romeo i Kruz u životu trude da budu bolji i da iz svake bitke izađu kao pobednici, što njega čini srećnim.
- Uvek žele nečim da se bave i svesni su sebe. Znaju svoje jače strane jer smo ih tako vaspitali - rekao je nedavno slavni fudbaler.

I dok Dejvid sa sinovima vreme provodi u Los Anđelesu, uglavnom posećujući Kruzove treninge karatea, njegova supruga Viktorija otputovala je u Njujork sa sedmomesečnom kćerkom Harper Seven, gde će prikazati svoju novu kolekciju. Viktorija je po dolasku Veliku jabuku na svom Tviter profilu objavila kako malenoj Harper nedostaje tata, i da se oduševila kada ga je videla na plakatu s kojeg reklamira donji veš "H&M".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti