Viktorija Bekam u šetnji sa Harper Seven

Viktorija Bekam u šetnji sa Harper Seven

Autor: | 10/09/2011

0

Izgleda da je Viktorija Bekam pravi ekspert za hodanje u cipelama sa visokim potpeticama. Tokom cele trudnoće ona je nosila svoje omiljene "Christian Louboutin" cipele, a od njih ne odustaje ni nakon porođaja, iako su joj lekari zbog povrede pršljena preporučili ravnu obuću. Čuvena trendseterka pokušala je da posluša savet stručnjaka pa se čak dva puta u javnosti pojavila u baletankama.

Ipak, tridesetsedmogodišnja Viktorija vratila se svojim omiljenim štiklama i ovih dana u Njujorku, gde na Nedelji mode promoviše svoju kolekciju garderobe, ona nosi najrazličitije modele čizama sa visokim potpeticama. Ništa tu ne bi bilo neobično da Viktorija šeta sama, ali pošto u rukama često nosi svoju dvomesečnu kćerkicu Harper novinari i fotografi osudili su ovo robovanje "modi".

Naime, kada je jutros napustila hotel Viktorija je uslikana u crnim čizmama sa ekstremno visokom štiklom, a u naručju je umotanu u sivo ćebe nosila bebu. Britanski novinari osudili su ovakav potez svoje sunarodnice i postavili joj pitanje: "Da li su ove čizme stvarno napravljene za šetnju (sa bebom)?"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti