Dejvid Bekam i Harper Seven: Otac i kćerka na zajedničkom ručku

Dejvid Bekam i Harper Seven: Otac i kćerka na zajedničkom ručku

Autor: | 26/09/2012

0

Dejvid Bekam i njegova 14-mesečna kćerkica Harper Seven proveli su u utorak jedan zajedničko poslepodne u zapadnom Holivudu. Fudbalski as je izgledao vrlo neformalno u sivom šortsu i iscepanoj plavoj majici, kada je nakon ručka u rukama nosio Harper na Melrouz aveniji. Devojčica je, kao i uvek, izgledala veoma moderno u prelepoj sivoj haljinici i sa mašnom u kosi u istom tonu. Harper se čvrsto držala za očevu majicu, dok je on popreko odmeravao paparace.

Izgleda da Dejvid, nakon trojice dečaka, zaista uživa u društvu i odgajanju svoje devojčice. Veći deo dana, kada je u nedelju bio sa porodicom na fudbalskoj utakmici, Dejvid je takođe posvetio Harper. Dvojac je sedeo zajedno, a Dejvid je pokušavao da posavetuje njenu braću Bruklina, Romea i Kruza, koji su neumorno trčali za loptom. Posle meča ju je golicao, bacao u vazduh i smejao zajedno sa njom.

Ranije ovog meseca, Harper je provela nedelju dana u Njujorku, gde je njena majka Viktorija predstavila svoju kolekciju za proleće -leto 2013. godine. Ne samo da je mala Harper prisustvovala svim majčinim revijama, već je zajedno sa Viktorijom večerala u njenim omiljenim francuskim restoranima „Balthazer“ i „Pastis“.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin