Hajdi Klum progovorila o razvodu sa Silom

Hajdi Klum progovorila o razvodu sa Silom

Autor: | 09/03/2012

0

Posle rastave samo je pevač Sil govorio u javnosti, dok se supermodel Hajdi Klum držala po strani. Ipak, manekenka je tišinu prekinula intervjuom za magazin "El", i rekla kako se oseća "kao u centru tornada".
Nemačka manekenka i pevač Sil odlučili su sredinom januara da između njih postoje "nepomirljive razlike" i da je najbolje da se raziđu. Povodom toga, samo je Sil govorio u javnosti, ali sada se oglasila i Hajdi, i to za aprilski broj magazina "El".
- Osećam se kao da stojim u središtu tornada. Emocije u meni su kao tornado, a napolju se dešavaju lude stvari i one čine neki drugi vrtlog. Jeste teško, ali to je život - objasnila je manekenka.

Činilo se da Hajdi i Sil imaju idiličnu ljubav kao iz bajke, ali probleme u sedmogodišnjem braku držali su sve vreme u privatnosti.
- Niko ne deli sve stvari sa drugim ljudima. Delite samo one prelepe. Ali ne želim da pričam o tome. Kad je u pitanju moj život, moja porodica i posao, želim da pričam samo o napretku. Već je toliko stvari rečeno o njemu, o meni, i ne želim da komentarišem - rekla je nemačka lepotica.
Sil (49) često gostuje po emisijama promovišući svoj novi album, i govori o njihovoj intimi, a iako se ljuti na njega zbog toga, Hajdi razume da je situacija teška.
- On je odrasla osoba. Ne mogu ja da mu pričam šta sme a šta ne sme da radi. Ljudi ne moraju da znaju ko je šta uradio. Ja ne želim da razmišljam o tome ko je odgovoran za naše uspone i padove. Svaki par prolazi kroz to, a nažalost, mi smo javne ličnosti - dodala je manekenka, koja je tokom braka sa Silom rodila troje dece, dok je on usvojio njenu kćerkicu iz prethodne veze.

Izvor: Blic
Foto: Elle

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin