Jovana Janković: Volim Evroviziju jer je spojila Željka i mene

Jovana Janković: Volim Evroviziju jer je spojila Željka i mene

18/05/2012

0

Voditeljka Jovana Janković Joksimović danas će se pridružiti Željku u Bakuu, gde će 24. maja s pesmom „Nije ljubav stvar“ pokušati da se plasira u finale Evrosonga. Ona će u Azerbejdžanu ostati s Joksimovićem do kraja takmičenja. Poznato je da Željka njegova lepša polovina često prati na nastupima, pa su svi bili iznenađeni kada su pevača u ponedeljak na aerodromu uslikali kako bez supruge sa srpskom delegacijom i „Ad Hoc orkestrom“ odlazi u Azerbejdžan.
Kako je Jovana objasnila za „Blic“, putovanje je morala da pomeri zbog poslovnih obaveza.
- Putujem večeras - rekla je juče Jovana i dodala kako će u azerbejdžanskoj prestonici ostati deset dana.
Ona će biti Željkova najveća podrška tokom proba i samog takmičenja, a iskreno se nada da će proći odlično. Tokom boravka u Bakuu, Jovana će, kako kaže, imati vremena i da obiđe grad, ali i da se odmori od posla i svakodnevnih obaveza.
- Svaki plasman iznad petog mesta je ogroman uspeh, a nadamo se najboljem. Naravno, najviše bih volela da pobedi, ali videćemo šta će biti - skromna je lepa voditeljka.
Željko je pred polazak izjavio da je siguran u svoju pobedu, a gospođa Janković Joksimović dodaje kako njen suprug uvek ima veliku odgovornost kada je reč o velikim takmičenjima.
- Nema tremu, njemu je sve to već poznato. Sigurna sam da ima veliku dozu adrenalina, ali očekujemo da sve prođe u najboljem redu - kaže Jovana.
Ona ne krije da joj je takmičenje za Pesmu Evrovizije posebno drago jer je radeći na njemu pre tri godine, kada je bila domaćin u Beogradu, upoznala svog sadašnjeg supruga.
- Nas je to takmičenje spojilo, zbližilo i zato mi je posebno drago. Ako Željko pobedi, žurka je najmanje što može da se desi! - iskrena je Jovana.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti