Bijonse: Majčinstvo me promenilo

Bijonse: Majčinstvo me promenilo

Autor: | 27/04/2012

0

Pevačica Bijonse Nouls, najlepša žena na svetu po izboru magazina „Pipl“, potpuno se promenila otkako je postala majka. Diva koja je uvek plenila pažnju svojim glamuroznim izgledom više ne posećuje frizere i ne nosi visoke potpetice.
Kada je u januaru rodila kćerku Blu Ajvi, pevačici Bijonse je njena mezimica postala centar sveta. Zaboravila je na stiliste i frizere koji su do tada brinuli o njenom izgledu.
- Mislila sam da nikada neću doći dan kada ću izuti štikle. Sada, kada imam ćerku, šetam s njom celog dana u baletankama, jer su veoma udobne. Džej Zi voli kada nosim ravne cipele, što je iznenađujuće, iako me nikada pre nije video u njima. Njemu se čak više sviđa kako izgledam sada, kada sam opuštena i prirodna - otkrila je pevačica.
Pop zvezda sada sama brine o svojoj kosi i ne ide kod frizera već duže vreme.
- Nedavno sam kosu skratila nekoliko centimetara, samo napravila razdeljak i isekla - kaže Bijonse, koja ima više samopouzdanja nego ranije.
- Osećam se lepše nego ikada do sada u životu i nikada se nisam osećala toliko korisnom. Otkako imam kćerku, reč ljubav ima potpuno drugačiji smisao - kaže Bijonse, koja još nije potpuno zadovoljna svojom linijom. Iako joj je dojenje najviše pomoglo da izgubi kilograme, trenutno se pridržava stroge proteinske dijete i vežba tri puta nedeljno.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još