Bijonse: Upoznajte Blu Ajvi Karter (Foto)

Bijonse: Upoznajte Blu Ajvi Karter (Foto)

11/02/2012

0

Mesec dana pošto je na svet donela svoje prvo dete popularna pevačica Bijonse Nouls i njen suprug Džej Zi odlučili su da prve fotografije svoje kćerke Blu Ajvi Karter objave u medijima. Američki sajtovi preneli su kasno sinoć prve fotografije jednomesečne bebe popularnog para.
- Pozivamo vas da podelite sreću sa nama. Hvala što ste poštovali našu privatnost tokom najlepšeg perioda našeg života - navela je porodica Karter.

Malena Blu Ajvi Karter rođena je 7. januara u Njujorku, a njeni roditelji odlučili su da zaštite njeno neobično ime kako niko ne bi mogao da se zove isto kao ona. Popularan par je poslao zahtev Američkoj kancelariji za patente i zaštitne znakove da ime njihove kćerke dobije status zaštitnog znaka. Porodični advokat Viki Zigler, otkrila je za kanal “MTV” da bi njih dvoje uskoro mogli postati ekskluzivni nosioci prava na korišćenje imena Blu Ajvi.

- Zahtev za statusom zaštitnog znaka sprečiće konkurenciju da koristi ime Blu Ajvi. Roditelji jednostavno žele da zaštite ono što su sa punim pravom osmislili – rekla je Ziglerova.
Ukoliko zahtev bude odobren, Bijonse i njen suprug bi mogli da koriste pomenuto ime za stvaranje bilo kakvog brenda.

Kako navodi “Dejli Mejl”, isto ime je već pokušala da zaštiti izvesna treća strana, ali je taj zahtev odbijen, uz obrazloženje da ime pripada “veoma poznatom novorođenčetu”, a dok mama i tata čekaju na odluku, mala Blu Ajvi Karter od njih dobija svu pažnju koja joj je potrebna, možda čak i više od toga. Beba je već dobila pregršt poklona koji ukupno vrede nekoliko miliona dolara, uključujući stolicu sa “Svarovski” kristalima i igračku konjića od čistog zlata.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin