Bijonse ponovo nosi pletenice

Bijonse ponovo nosi pletenice

Autor: | 19/07/2012

0

Bijonse se vratila imidžu iz perioda dok je bila u grupi "Destiny's Child". Superzvezda je ponosno prikazala svoje nove plave pletenice. Tridesetogodišnja lepa pevačica se prvi put pojavila sa svojom novom frizurom u sredu, dok se sa svojom kćerkicom Blu Ajvi šetala Njujorkom.

Za obilazak prodavnica sa svojim šestomesečnim anđelom, uz svoje pletenice uvezane u veliku punđu na vrhu glave, Bijonse je odabrala šarenu odevnu kombinaciju. Pletenice boje meda su veliko odstupanje od talasaste frizure koju je dugo vremena preferirala. Očito da mala Blu Ajvi ima istu kosu kao i svoja mama, a možda će jednoga dana zajedno posećivati frizera. Dok ju je majka nosila na rukama, jasno se videla devojčicina kovrdžava kosa. Bila je vrlo elegantno obučena u kratke roza pantalonice i slatku tuniku na cvetiće.

Bijonse i njen suprug Džej Zi dočekali su svoju kćerkicu na svet 7. januara 2012.

- Njeno rođene je bio jedan emotivan i izuzetno spokojan trenutak. Osećali smo se kao da smo u raju - izjavio je par u saopštenju za javnost.
Mesec dana kasnije, preko brojnih fotografija objavljenih na njenom zvaničnom sajtu, i ostatak sveta se upoznao sa Blu Ajvi, koja je već tada imala bujnu kosu na svojoj maloj glavi.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti