Bijonse: Porodični odmor na Karibima

Bijonse: Porodični odmor na Karibima

Autor: | 29/04/2012

0

Poznati supružnici Bijonse i Džej Zi odmarali su se nedavno sa svojom tromesečnom kćerkom Blu Ajvi Karter na karipskom ostrvu Sent Bart, gde su plovili luksuznom jahtom. Harizmatična pevačica i njen suprug, popularni reper i producent na jahti su bili u društvu prijatelja, a ponosna majka je svaki put kada su izlazile na palubu prekrivala lice svoje devojčice kako bi izbegla da je paparaci slikaju. Sem što su uživali u društvu bliskih ljudi, bračni par je odvojio vreme da budu sami dok se o njihovoj mezimici brinula dadilja. Bijonse je uživala kupajući se i sunčajući se, a uz nju je sve vreme bio i njen voljeni suprug. Boravak na mondenskom ostrvu njih dvoje su iskoristili da  se prošetaju ulicama glavnog grada Gustavija, držeći se za ruke i uz osmeh koji je otkrivao da su veoma srećni.
Inače, Bijonse je još pre dve godine najavila da želi da se na iyvesno vreme povuče iz posla i da se posveti privatnom životu, što je i učinila krajem prošle godine kada je i otkrila da očekuje bebu. Zato sada uživa u svakom trenutku provedenom sa svojom devojčicom koju često sama šeta ulicama Njujorka.
-Biti majka je osećaj koji se ne može opisati. Povezanost sa detetom sam osetila još dok je bilo u stomaku, a sada kada mogu da ga držim u naručju, nema reči kojima mogu da opišem svoju sreću - rekla je nedavno za jedan američki časopis.
-Znam da je kliše kada se kaže da osećaj kada držiš svoje dete ne može ničim drugim da se meri, ali to je jedan od najlepših klišea na svetu.
Ova lepa dama u svom prvom intervjuu posle porođaja otkrila je da je za svoju bebu odabrala odličnog oca i da joj suprug pomaže u svemu.
-On je veoma zaštitnički nastrojen suprug, a još od trenutka kada smo saznali da sam u drugom stanju, videla sam u njemu zaštitnički nastrojenog oca. Osim što je veoma inspirativan muzičar, takav je i kao suprug, a na dobrom putu je da postane i inspirativni otac - otkrila je Bijonse.
-Dete je najlepši mogući dar i veoma sam srećna i blagoslovena što smo ga nas dvoje dobili.
Lepa pevačica još nije najavila kada će se vratiti poslu jer se potpuno posvetila novoj životnoj ulozi, a najviše joj prija da sa suprugomi kćerkom uživa na kratkim putovanjima.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još