Ana Štajdohar i Nikola Demonja: Oduševljeni saznanjem da čekaju devojčicu

Ana Štajdohar i Nikola Demonja: Oduševljeni saznanjem da čekaju devojčicu

Autor: | 14/07/2014

0


Pevačica Ana Štajdohar i njen suprug, uspešni saksofonista Nikola Demonja nedavno su saznali da će uskoro postati roditelji devojčice. Skladni bračni par presrećan je zbog ove vesti i sada im je glavna preokupacija da smisle lepo ima za svoju kćerku. Veoma su uzbuđeni što će krajem godine postati roditelji jer su to dugo želeli, a lepa plavuša je trenutno u petom mesecu trudnoće.

- Kada smo saznali da ćemo dobiti devojčicu, bili smo presrećni, ali mi je glavna misao da sve bude u redu do kraja moje trudnoće. Trenutno smišljamo ime za kćerku koju za sada zovemo Mala. Imamo dosta opcija, ali ima i još nekoliko meseci do mog porođaja, pa sam sigurna da će nam mnoga imena padati na pamet - kaže Ana koja i dalje nastupa u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“:
- Uskoro nastupa pauza i odlazimo na odmor. Nikola i ja još nismo napravili plan kako ćemo provesti leto, a ja se trudim da što više odmaram i uživam u trudnoći. Termin za porođaj mi je u oktobru, a nova sezona emisije počinje krajem septembra. Nikada se ne zna, možda se i pojavim u nekoliko prvih epizoda - zaključuje buduća majka.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin