Ana Štajdohar: Odmor u Tunisu

Ana Štajdohar: Odmor u Tunisu

Autor: | 05/09/2011

0


Pevačica Ana Štajdohar provela je ove godine odmor u Tunisu gde je u mestu Port El Kantaoui uživala dve nedelje. Lepa plavuša tvrdi da je i prošle godine letovala u toj afričkoj zemlji, a kako se i tada odlično provela odlučila je da i ovog puta ne menja destinaciju.
- I prošlog leta sam bila u Tunisu gde sam se odlično provela, pa me čak ni nemiri u Africi nisu sprečili da i ove godine odem tamo. Moram da naglasim da je stanje u toj zemlji mirno i da je sve isto kao i pre samo što ima mnogo manje turista – kaže Ana i nastavlja:
- Za razliku od prošle godine kada sam obilazila Saharu, skakala padobranom i imala još mnogo različitih aktivnosti, ovog puta sam se sve vreme samo odmorala i uživala u kupanju i sunčanju preko dana dok sam večeri provodila u dugim šetnjama. Bilo mi je prelepo, ali mi je žao što nisam mogla da ostanem bar još nedelju dana pošto sam u prethodnom periodu mnogo radila i potreban mi je bio nešto duži odmor – iskrena je ova atraktivna pevačica koja će uskoro promovisati novi singl „U mraku“ za koji planira i da snimi spot.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti