Nataša Bekvalac: Moj život je rijaliti

Nataša Bekvalac: Moj život je rijaliti

Autor: | 03/06/2012

0

Nataša Bekvalac se vratila sa Ibice. U razgovoru za “Blic” ona otkriva da najviše voli da ode na pomenuto ostrvo jer je tamo niko ne prepoznaje i nema onih koji se bave njenim privatnim životom.
- Mediji samo misle da prate moj privatni život jer je dijametralno različit od onog kakvim ga predstavljaju. Ma koliko se trudila da isključivo moj rad govori o meni, oni su od mene napravili veoma intrigantnu ženu. Za svoje skandale često sam saznavala, baš kao i svi ostali, iz novina - navodi pevačica.
Upravo zbog toga što je njen privatan život neretko glavna tema žutih magazina, Nataša ima osećaj kao da živi u “Survivoru”.
- Već godinama živim “Survior” - tvrdi Bekvalčeva.
Ponudu za stvarno učešće u pomenutom rialitiju pevačica bi prihvatila pod jednim uslovom.
- Samo ako bih dobila ponudu koja se ne odbija - kaže Nataša, čija je mlađa sestra Kristina bila jedan od učesnika “Survivora”. Pevačica se osvrnula na sestrin boravak na Kostariki i na kritike na Kikin račun.
- Da je bila drugačija, znala bih da nešto nije u redu. Odmalena smo naviknute na upiranje prsta u nas. I to rade osobe koje nas i ne poznaju, a sebi daju za pravo da nas neprestano komentarišu. Često zaboli, ali je to upravo jedan od impulsa koji me tera da budem bolja, uspešnija, lepša i da ne dozvolim da me uvuku u svet mediokriteta i da postanem žena bez petlje, da budem kao oni. I Kristina i ja živimo život kako osećamo da je najbolje za nas i naše kćerke, veoma hrabro. Same plaćamo svoje račune i za svoje postupke same odgovaramo. Kristina je bila fenomenalna - kaže Nataša.
Ona i Kristina često “skoknu” do Ibice, upravo kako bi izbegle to upiranje prstom u njih, ali i da bi uživale na žurkama na kojima nastupaju svetski haus di-džejevi.
 - Mnogo toga ne znate o meni. Dok gotovo sve javne ličnosti idu na putovanja da bi slali svoje fotografije medijima i veštački pravili glamur od svog života, mene to zasmejava. Na putovanja odlazim da bih se zabavila i provela vreme sa ljudima koje volim tamo gde me niko ne poznaje. Kada ste u dobrom društvu, svejedno je gde ste, ali kada ste u dobrom društvu na najlepšem mestu na planeti, ta kombinacija čini baš one trenutke koje smatrate najlepšim u životu i koje ćete čitavog života pamtiti - priča Nataša.
Ovog puta na ostrvo koje nikada ne spava Nataša je otputovala radno. Snimila je spot za pesmu “Pozitivna”.
- Volela bih da to bude iznenađenje za publiku. Sam ambijent u kom smo bili sasvim je dovoljan za prelepe kadrove. Novim spotom pokušaćemo publici u četiri minuta da prenesemo duh Ibice. Ostrvo me je potpuno očaralo prošle godine kada sam sa sestrom provela deset nezaboravnih dana. Prelepi mladi ljudi, pozitivna energija i najbolja muzika svetskih di-džejeva su me osvojili, potpuno zarazili i na neki način promenili moj muzički pravac - kaže Nataša.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti