Bred Pit snima film o Merilin Monro

Bred Pit snima film o Merilin Monro

Autor: | 03/06/2012

0

Slavni glumac Bred Pit krenuo je stopama svoje drage. Za razliku od Anđeline, Bred će biti producent filma o najpoznatijoj plavuši na svetu. Reditelj filma "Blonde" trebalo bi da bude Endrju Dominik, koji je sa pripremama za snimanje počeo u isto vreme kada je i Sajmon Kartis počeo da snima film "Moja nedelja sa Merilin".
Projekat "Blonde" je tada stopiran, a sada je ekipa pojačana sa Bredom Pitom na mestu producenta.
Biografski film, koji će najviše da se bavi njenom karijerom, ali će se oslanjati i na roman "Blonde" Džojs Karol Ots, u bioskope bi trebalo da stigne na leto naredne godine. Za sada nije poznato ko će da igra glavnu ulogu i da li će Pit i da glumi u filmu.
Pit i Dominik su već radili zajedno u filmu "Killing Them Softly", koji je premijerno prikazan na nedavno završenom Kanskom festivalu.
- Raditi sa Bredom je zadovoljstvo. Verujem da ćemo uspeti da obezbedimo 15 miliona dolara i da počnemo sa radom. Želim da napravim skup film i da od njegovog uspeha zarade svi koji na njemu budu i radili. "Blonde" ne može biti jeftin jer želim da se u njemu pojave i velika imena - izjavio je Dominik.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti