Dodelu BET nagrada obeležilo sećanje na Vitni Hjuston (Foto)

Dodelu BET nagrada obeležilo sećanje na Vitni Hjuston (Foto)

Autor: | 02/07/2012

0

Bijonse i Kris Braun dobitnici su glavnih BET muzičkih nagrada koje se dodeljuju tamnoputim izvođačima, a ceremoniju je obeležilo i emotivno prisećanje na pokojnu divu Vitni Hjuston, prenose svetski mediji.
Bijonse je sinoć proglašena za najbolju R&B umetnicu dok je Braun proglašen za najboljeg muškog izvođača. Bijonsin suprug Džej Zi i Kanje Vest proglašeni su za najbolju grupu zahvaljujući svom hit albumu "Watch the Throne".

Najviše pažnje izazvalo je mini počasni koncert posvećen Vitni Hjuston koja je preminula u februaru. Maraja Keri, obučena u blistavu zlatnu haljinu, prisećala se anegdota iz susreta sa pevačicom hita "I Will Always Love You".
- Nedostaje mi. Nedostaje mi njen glas i smeh, ali ćemo uvek imati muziku. Uvek ćemo imati glas u koji smo se zaljubili, koji nas je inspirisao, uvek ćemo imati moju prijateljicu Vitni Hjuston - rekla je Maraja Keri.

Pevačica Monika izvela je hit Hjustonove "I Love The Lord" a kasnije joj se na sceni pridružila Brendi sa pesmama "I'm Your Baby Tonight" i "I Wanna Dance With Somebody". Brat Vitni Hjuston otpevao je "Where You Are", dok je njena majka Sisi uz ovacije otpevala "Bridhe Over Troubled Water". Počast je završena hitom "I'm Every Woman" u izvođenju Čaka Kan. Na dodeli nagrada, počast je odata i Doni Samer, Diku Klarku i Donu Korneliusu.

Nagrade BAT dodeljuju se tamnoputim muzičarima, glumcima i sportistima u 20 kategorija i emituju se na BET televiziji. Džej Zi i Kanje Vest dobili su i nagradu za najbolji spot, Braun je proglašen za najboljeg muškog R&B izvodjača, dok je reper Big Šon najbolji mladi umetnik. Najbolja hiphop umetnica je Niki Minaž dok je komičar Kevin Hart proglašen za najboljeg glumca.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti