Kanje Vest i Džej Zi ponovo prijatelji, stigli su pokloni za Bijonse i bebe (video)

Kanje Vest i Džej Zi ponovo prijatelji, stigli su pokloni za Bijonse i bebe (video)

Autor: | 04/02/2017

0

Izgeda da su Bijonse i Džej Zi već imali "darivanje bebe", iako još uvek nisu napravili zvaničnu proslavu. Jer, Bijonse, kao i svaka trudnica uživa u odmoru, naprosto sija i dobija tone poklona koji neprestano pristižu od kada je objavila da je trudna i da čeka blizance. Jedan od prijatelja koji je poslao gomilu poklona je i Kanje Vest...

- Pomislili biste da Džej Zi ima neku firmu koja se bavi prevozom robe, pošto je ispred njihove kuće uvek neki kombi ili kamion koji nešto isporučuje - ispričao je izvor blizak Džeju za HollywoodLife.

- Njegovi drugari kao što su Kanje Vest, Robinzon Keno, Džastin Timberlejk i Ašer su poslali gomilu poklona za bebe i mamu Bijonse.

Ako ste se iznenadili što je i Kanje na listi prijatelja, i mi smo. Reper nije bio u dobrim odnosima sa Bijonse i Džej Zijem još od pljačke koja se dogodila Kim u Parizu. Kanje je tvrdio da Bijonse nikada nije ni upitala Kim kako je, niti je ponudila da joj se nađe i da je uteši. Njihovo prijateljstvo se još više pogoršalo kada je Kanje na svojoj turneji na jednom od koncerata, isprozivao ovaj poznati par.

Kao bliznakinje: Nećete verovati koliko Bijonse i Blu Ajvi zapravo liče (foto)

Ali, kada je Kanje doživeo slom i završio u bolnici, to je bio trenutak kada su nekadašnji prijatelji mogli da sagledaju dublje svoje prijateljstvo i da nesporazume i razlike između sebe ostave po strani.

Izgleda da su sada Džej Zi i Kanje ponovo najbolji prijatelji, ali kada je reč o Bijonsinoj trudnoći, Džej mu nije rekao ni reč, čuvao je tajnu i od njega.

Bijonse objavila radosne vesti čitavom svetu: Da, trudna sam i čekam blizance!

- Džej Zi je sve držao u velikoj tajnosti, nije rekao ni svojim najbližim prijateljima - ispričao je izvor blizak porodici za HollywoodLife i napomenuo - Bili su jako zabrinuti i nisu želeli da ponovo prođu kroz tešku priču ako dođe do ponovnog pobačaja, tako da je za trudnoću znala samo najuža porodica, neki od prijatelja i poslovnih saradnika, ali svi su morali da obećaju da neće odati tajnu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty