Džej Zi i Bijonse neće prisustvovati venčanju Kim Kardašijan i Kanjea Vesta

Džej Zi i Bijonse neće prisustvovati venčanju Kim Kardašijan i Kanjea Vesta

Autor: | 22/04/2014

0


Džej Zi i Bijonse neće prisustvovati venčanju Kanjea Vesta i Kim Kardašijan.
Rep mogul rekao je svom bliskom prijatelju da će on i njegova supruga, kao i njihova dvogodišnja kćerkica Blu Ajvi propustiti ovu svečanost, koja će se održati u Parizu sledećeg meseca, jer im se ne dopada činjenica da će proslava biti snimljena i objavljena u rijalitiju "Keeping Up with the Kardashians".
Ali kako ne bi pokvario odnose sa hitmejkerom, koji sa Kim ima 10-mesečnu kćerkicu Nort, Džej će mu prirediti raskošnu momačku žurku u svom klubu u Njujorku 40/40, a potrošiće i 200.000 dolara na medeni mesec, koji će pokloniti venčanom paru.
- Džej Zi bi prisustvovao venčanju kada ono ne bi bilo javni događaj. Ali zato će se dobro odužiti svom prijatelju žurkom i medenim mesecom koji će platiti. To će sve koštati malo bogatstvo, ali će jahta na kojoj će provesti odmor biti veoma luksuzna.
Kim i Kanje su veoma želeli da Bijonse i Džej Zi prisustvuju venčanju, da su bili spremni zbog njih da izmene svoje stroge sigurnosne propise.
- Nema šanse da bi se Kanje i Kim ikada usudili od Bijonse i Džeja da traže da potpišu ugovor o tajnosti, ili da zahtevaju da ostave svoje telefone na ulasku u salu. Kanje dobro zna da nijedno od njih nikada ne bi izigralo poverenje prijatelja - otkrio je izvor.

Autor: Life Content
Foto: Getty

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti