Tom Kruz želi starateljstvo nad kćerkom Suri

Tom Kruz želi starateljstvo nad kćerkom Suri

02/07/2012

0

Razvod Toma Kruza i Kejti Holms i dalje je tema broj jedan, dok novi detalji iz života slavnog para ne prestaju da izlaze na videlo. Da je kriza u braku Kruza i Holmsove bila zaista duboka, svedoči i priča o tome da je Kejti nedeljama pre nego što je podnela zahtev za razvod napravila tajni plan za bekstvo, zbog čega je iznajmila i stan u Njujorku. Poslednji put su se zajedno pojavili na žurki povodom dodele Oskara. Naime, dok je Tom na Islandu snimao naučno-fantastični film „Oblivion“, Kejti je pripremala teren za trenutak kada će podneti zahtev za razvod, te je iznajmila stan za sebe i ćerku Suri.
Nakon što je saznao da će ga Kejti ostaviti, Kruz je u konsultaciji sa svojim advokatskim timom odlučio da sačeka kraj snimanja na Islandu, nakon čega će i sam podneti zahtev za razvod, ali u Kaliforniji, jer će tako imati veće šanse da dobije starateljstvo nad Suri, dok je Kejti isti zahtev, iz istih razloga, podnela sudu u Njujorku. Očekuje se da će bitka ovog para oko starateljstva nad šestogodišnjom devojčicom biti veoma surova, dok je situacija oko podele imovine nešto jasnija, budući da je par pred venčanje 2006. potpisao predbračni ugovor kojim je jasno definisano kome šta pripada, u slučaju razvoda. Ipak, tabloidi prenose da je Kejti u zahtevu za razvod tražila pozamašnu alimentaciju, a zajednička imovina ovog para je procenjena na 275 miliona dolara.
Među detaljima koje je glumac pokušavao da sakrije jesu i priče o tome da su on i Kejti već dugo živeli u sasvim odvojenim delovima kuće, da je insistirao na tome da njegova supruga samu sebe oslovljava sa Kejt umesto Kejti, kao i da je glumica svoje roditelje mogla da viđa samo kada joj on to dozvoli.
Mediji prenose da Kruz sada namerava da podnese zahtev za razvod braka u Kaliforniji, kako bi mogao da dobije ekskluzivno starateljstvo nad ćerkom Suri. Holmsova je zahtev za razvod podnela u Njujorku, iz istog razloga, dok je Kruz snimao film na Islandu. Bez obzira na odluku suda, razvod neće biti priznat od strane Sajentološke crkve, prenosi "Dejli Mejl". Sajentolozi smatraju da osobe koje su dovoljno posvećene veri ne vide razvod kao opciju, kao i da se svi problemi mogu rešiti razgovorom.
Pripadnici pomenutog kulta najčešće se veoma grubo ponašaju prema onima koji ga napuste, nazivajući ih "odmetnicima" i "vevericama". Kejti Holms je zbog toga uplašena za svoju bezbednost i sigurnost svoje kćerke.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti