Kejti Holms: Oduševljena životom u Njujorku

Kejti Holms: Oduševljena životom u Njujorku

Autor: | 16/10/2013

0


Tridesetčetvorogodišnja glumica Kejti Holms, koja se iz Los Anđelesa na njujorški Menhetn preselila posle razvoda od Toma Kruza u junu prošle godine, svakodnevno sedmogodišnju kćerku Suri odvodi u školu i dovodi je kući. Retko je fotografisana u javnosti na ulicama Menhetna u pratnji telohranitelja, a mnogi njeni prijatelji otkrili su medijima da je Kejti oduševljena činjenicom da je već jednu godinu Njujorčanka.
- Odlično mi je ovde. Stavim slušalice, uključim muziku i idem u duge šetnje. Volim da kćerku vodim u park, a omiljena aktivnost nam je odlazak na sladoled - kaže glumica koja je nedavno za sebe i Suri iznajmila fantastično opremljen stan, luksuzniji od onoga u kome su doskoro živele, kako bi im život u „Velikoj jabuci“ bio prijatniji. Prostranu sobu za kćerku prelepo je dekorisala, ali je najviše pažnje poklonila opremanju kuhinje jer uživa da sprema obroke za kćerku i sebe.
- Volim hranu. Radim na tome da budem bolja kuvarica. Najbolje spremam palačinke. Kada nešto napravim, slikam sto puta i šaljem svim prijateljima i članovima porodice - kaže posvećena majka.

Piše: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti