Porodica Bate Živojinovića veruje u oporavak slavnog glumca

Porodica Bate Živojinovića veruje u oporavak slavnog glumca

Autor: | 22/07/2012

0

Batu Živojinovića svakog dana posećuje kćerka Jelena. Ona je došla sa Kube i svakog dana satima sedi kraj očeve postelje. Juče je, kaže izvor „Blica“, zagrlila Batu i nekoliko minuta ga nije puštala iz naručja.
- Tata je super i lepo jede. Vratili su mu se polako refleksi i sposobnost da guta. Vežba pomalo i polako počinje da pomera ruke. Vraćaju mu se ošetećene funkcije. Svi smo uz njega i želimo da se brzo oporavi. Budi se, spava, budi se, spava. Još je u kritičnom stanju, sami lekari su to rekli, ali verujemo da će se brzo oporaviti. Zahvaljujem svim ljudima koji brinu za tatu što su ovde uz nas i što nam pružaju podršku u ovim trenutcima. Vidim da se ljudi raspituju kako je tata, hvala im u ime naše porodice - rekla je Jelena za „Blic“.
Cela Batina porodica s nestrpljenjem i nadom čeka utorak. Tada će, prema rečima lekara, proći tri nedelje, period koji se smatra kritičnim kod bolesnika koji su imali izvliv krvi u mozak. Bata je juče bio mnogo bolje nego predhodnih dana. Bio je svestan i mnogo je bolje izgovarao rečenice.
- Veliki je to borac. Bata je najveći optimista koga poznajem - rekao je Batin blizak prijatelj koji je s Jelenom juče bio u poseti.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin