Velimir - Bata Živojinović u banji na oporavku

Velimir - Bata Živojinović u banji na oporavku

Autor: | 29/08/2012

0

Posle mesec i po dana boravka u bolnici „Sveti Sava“ u Beogradu, bard domaćeg glumišta Velimir - Bata Živojinović ove sedmice otići će u Selters banju pored Mladenovca na rehabilitaciju.
- Zahvaljujući divnom i požrtvovanom osoblju bolnice „Sveti Sava“, kao i stručnjacima sa Vojnomedicinske akademije koji su bili deo konzilijuma, Batin oporavak odvija se u dobrom pravcu - kažu za Hello!“ članovi porodice slavnog glumca.
- Moždani udar koji je doživeo 3. jula bio je snažan, ali je naš Bata uspeo da prevaziđe teške posledice kakve mogu da prate ovaj zdravstveni problem. Posle konsultacija sa lekarima odlučili smo da rehabilitaciju nastavi u Selters banji, gde takođe rade vrhunski stručnjaci koji će, sigurni smo, dati sve od sebe da se Bata što pre vrati u formu. Osim toga, on je već boravio u ovom rehabilitacionom centru, posle snimanja filma „Sok od šljiva“ kada je povredio kičmu. Bio je prezadovoljan učinkom terapeuta, ali i prirodom koja neodoljivo podseća na njegov rodni Kosmaj gde je, inače, provodio svaki slobodan trenutak.
Članovi porodice Živojinović ne znaju koliko će doajen našeg glumišta provesti na rehabilitaciji. Ipak, veruju da će se zahvaljujući nepresušnom optimizmu, volji za životom i ljubavlju kojom je okružen ubrzo oporaviti i vratiti pred kamere.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin