Suri Kruz uživa u luksuznom životu koji joj pruža otac Tom

Suri Kruz uživa u luksuznom životu koji joj pruža otac Tom

Autor: | 31/07/2012

0

Posle nedavnog susreta sa ocem, kog je videla prvi put od razvoda svojih roditelja, Suri Kruz je izjavila da želi da živi s njim. Kada je Tom Kruz posetio šestogodišnju Suri pre desetak dana u Njujorku, bio je to veoma dirljiv susret oca i kćerke koji se nisu videli punih mesec dana. Tom prilikom, glumac je bio više nego široke ruke prema devojčici - potrošio je preko 170.000 dolara na ekstravagantne poklone i izlete kao što je vožnja helikopterom do plaže.
Dok je Tom mogao sebi da dozvoli da razmazi svoje dete, ispunjavajući mu svaku želju, Kejti Holms je pripala uloga" strogog roditelja koji vodi brigu o disciplini. Prema pisanju lista "Star", devojčici se nije ni malo dopalo kada je morala da se vrati majci.
- Bila je očajna, nije prestajala da plače i da traži oca. Tomov plan je u potpunosti uspeo, Surine suze su slomile Kejtino srce - ispričao je listu jedan izvor, dodajući da je Kejti sada u panici da ne izgubi kćerku.
Naravno, celu priču trebalo bi uzeti sa rezervom jer uvek postoji mogućnost da je u pitanju samo jeftina sajentološka propaganda u korist popularnog glumca.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin