Suri Kruz: Dobila kuću iz snova

Suri Kruz: Dobila kuću iz snova

Autor: | 19/06/2011

0

Suri Kruz, petogodišnja kćerkica Kejti Holms i Toma Kuza, dobila je od roditelja još jedan skupocen poklon koji je uzburkao američku javnost. Naime, poznati glumački par je svojoj mezimici kupio kućicu koja se montira na drvetu, a vredi 100.000 dolara, piše " America’s In Touch Weekly". Magazin prenosi da su u kućici za igru urađene električne i vodovodne instalacije, te da devojčica sada svakodnevno u njoj provodi vreme sa drugaricama priređujući čajanke i druženja. U kućici na drvetu, u dvorištu Kruzove vile na Beverli Hilsu, Suri sa društvom gleda televizijski program, a izvor blizak porodici kaže da je ofarbana u roze, po želji Tomove mlađe kćerke.
- Možda ovo zvuči smešno, ali Suri je konačno dobila svoju kućicu iz snova koju je tako dugo želela - izjavio je isti izvor, a poznati par ovu priču nije demantovao.
Međutim, Kejti očigledno želi da pokaže javnosti kako je njena jedinica sasvim obična devojčica. Njih dve su juče dan prove na  plaži gde je Suri vreme provodila igrajući se u pesku poput ostalih vršnjakinja. Mama i kćerkica ovoga puta su na plažu stigle u papučama, ali je Suri zaboravila kupaći kostim. Bez obzira na to i mnogobrojne paparace koji ih u stopu prate, Suri je na nagovor mame uskočila u okean u haljinici i ludo se provela.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti