Suri Kruz najuticajnije dete na planeti

Suri Kruz najuticajnije dete na planeti

Autor: | 22/12/2011

0

Kćerka Kejti Holms i Toma Kruza Suri zauzela je prvo mesto na listi 20 najuticanije dece poznatih ličnosti. Listu tradicionalno sastavlja sajt „Dejli bist”, a kriterijumi su bili dopadljivost dece i njihova zastupljenost u medijima. Na drugom mestu našla se Harper, petomesečna kćerka Dejvida i Viktorije Bekam.
Mala Suri sama bira garderobu koju će nositi i to su isključivo najskuplji modni brendovi, a štikle ne izuva od kada je prohodala. Priča se da ima cipele u vrednosti od 120.000 evra.
- Ona je jednostavno rođena takva, sa stilom. Ne znam šta bih vam rekao, ona zaista sama bira svoje dnevne kombinacije. Kejti uvek radi neke kreativne stvari s njom. Crtaju, stvaraju i šiju. To mi je neverovatno i prelepo. Zaista je predivno - izjavio je nedavno Surin tata Tom Kruz.
Osim suma koje troše na dopunu luksuznog ormara svoje jedinice, mama i tata ne štede ni kad su igračke u pitanju. Ipak, Kejti je nedavno, verovatno zbog iscrpnih izveštaja o tome kako su ona i suprug razmazili Suri, „povukla ručnu”. U prodavnici igračaka kćerki nije htela da kupi ono što je ona poželela pa je dete počelo da histerično plače i viče na majku.
U medije je procurela vest i da ova petogodišnja devojčica izdaje knjigu za decu, iako još ne zna da piše.
Činjenica je da su mediji delimično krivi što su od kada se rodila progonili malu Suri. Na taj način ona je shvatila koliko je „važna” svetu koji je okružuje, pa se sada ponaša u skladu sa očekivanjima. Ipak, jedna od glavnih uloga roditelja je da zaštite decu. Izgleda da su na tom polju mama Kejt i tata Tom potpuno zakazali. Možda će prvo mesto na listi biti pravi povod da joj kupe još jedne štiklice „manolo blanik".

Izvor: 24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti