Advokat Toma Kruza preti novinama tužbom

Advokat Toma Kruza preti novinama tužbom

Autor: | 12/07/2012

0

Advokat glumaca Toma Kruza preti izdavačima lista "Nešnal inkvajerer" milionskom tužbom, jer u novom broju taj list prenosi navodne detalje o nedavnom razvodu glumca i njegove koleginice i partnerke Kejti Holms. Sajt "Holivud riporter" objavio je pismo glumčevog advokata Berta Fildsa u kome on preti tužbom kompaniji "Amerikan medija" koja je matična kuća "Nešnal inkvajerera" i koje govori o "zlobnim izmišljotinama" tog lista i navodi da će to prouzrokovati "kaznu u vrednosti od stotinu miliona dolara" za počinjenu štetu Kruzu.
- Vaš novi broj magazina sadrži veliki broj laži i kleveta o našem klijentu Tomu Kruzu - navodi se na početku pisma koje je napisano na tri strane.
U pismu se skreće pažnja i na nipodaštavajuće opise Kruza u najnovijem broju tog magazina koji se juče pojavio na kioscima, a Filds je napisao da su "navedene laži zlobne i bolne".
Filds nije Rojtersu prokomentarisao čitavu situaciju, a predstavnici kompanije "Amerikan medija" nisu bili dostupni za komentar.
Glumački par je u žiži javnosti kada je pre dve sedmice zvezda serije "Dosonov svet" podnela zahtev za razvod od Kruza, tražeći da ona bude jedini staratelj nad njihovom šestogodišnjom kćerkom Suri.
Ranije ove nedelje, par je postigao dogovor o razvodu, a detalji nisu poznati javnosti.
Prema spekulacijama u medijima jedan od glavnih razloga rastave je taj što je Kruz član Sajentološke crkve, ali to nikada nije potvrdio ni glumac, ni Holmsova kao ni njihovi predstavnici.
Kejti Holms, podnela je zahtev za razvod braka 28. juna, nekoliko dana uoči 50. rođendana zvezde filmova "Nemoguća misija". Par se venčao na glamuroznoj ceremoniji u italijanskom dvorcu u novembru 2006. godine, a kćerka Suri rodila se šest meseci ranije.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti